Nieuws

Centraal Verband

Op woensdag 4 april zal dhr. A. Douw een lezing voor ons verzorgen. De titel is: Een wolk van getuigen. Christenvervolgingen gedurende de eerste drie eeuwen.

Het is de derde en laatste lezing/presentatie uit een serie van drie, waarbij de nadruk bij de eerste twee lezingen lag op het belijden van de vroege kerk, maar nu het lijden van de vroeg christelijke kerk centraal staat. In het lijden van de christenen toen, zien we wezenlijke trekken van het christen zijn in de huidige tijd. In de wereld zult gij verdrukking hebben...

 

Allen hartelijk welkom, aanvang 19.45 uur

 

 

Evangeliseren

Beste gemeenteleden,

Op zaterdag 31 maart willen we de paasfolderactie weer houden. Zodat door heel Middelharnis en Sommelsdijk het evangelie van Jezus sterven en opstanding wordt rond  gebracht. We willen deze ochtend om 9.30 uur in de Open hof beginnen.

Wilt u bidden om Gods zegen over deze folderactie?

Het zou fijn zijn als we weer met velen de folders met de evangelie boodschap rond kunnen brengen.

 

Met vriendelijke groet, de evangelisatiecommissie

 

 

Zondagsschool - maart

Beste jongens en meisjes,

We zijn inmiddels alweer aan het oefenen voor het komende Paasfeest!

Op zondag 18 maart willen we het Paasprogramma met elkaar oefenen in de kerk. Die week erop, zondag 25 maart, zal er geen zondagsschool zijn in verband met de bediening van het Heilig Avondmaal.

Op 1e Paasdag zullen we met elkaar het Paasfeest vieren in de kerk, we beginnen om 14.15 uur. Iedereen hartelijk welkom!

We geven ook alvast de datum door van het Kinderappel, dit zal gehouden worden op

21 april 2018 te Noordeloos. Het thema zal zijn: ‘klaar voor de strijd’. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom op het Kinderappel!

Verdere info zullen we in het volgende kerkblad vermelden.

Hartelijke groetjes, jullie jufs en meesters