Toegang voor ledenCOM_EVENTLIST_EXPORT_ICS

Evenement 

Titel:
Barbecue
Wanneer:
za 29 jun 16:00
Categorie:
Algemeen

Beschrijving

In het vorige kerkblad hebben we de barbecue al aangekondigd. Die willen we zaterdag 29 juni as. houden. We zijn blij dat we weer terecht kunnen bij Bouwcenter Esselink, Industrieweg 35 in Middelharnis. Vanaf deze plek alvast onze hartelijk dank aan de familie Van Dieren voor deze mogelijkheid!

 

De inloop is vanaf 16.00 uur, de barbecue zal rond 17.00 uur worden aangestoken. Rond de klok van 19.30/20.00 uur zullen we afsluiten. Evenals vorige jaren willen we u vragen om zelf een stoel, een bord en bestek mee te nemen!

Bij dit kerkblad treft u een aanmeldformulier. Graag horen we uiterlijk 17 juni 2019 of u komt. Dit formulier kunt u afgeven bij een van de commissieleden of aan de koster. E-mailen kan ook!

Als iemand het idee heeft om tijdens de barbecue nog iets te verkopen t.b.v. de renovatie van de kerk, staan we daarvoor open. Neem dan wel even contact op met John de Geus (487756, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) De snoeprollen zullen ook weer te koop zijn. Vergeet dus niet wat extra geld mee te nemen.

Wie vervoer nodig heeft vragen we om contact op te nemen met een van de diakenen, die zullen dat dan doorgeven aan de commissie zodat er vervoer geregeld kan worden.

 

Live uitzending


 

 
 
Verliezen = winnen

Verliezen = winnen